Onze medewerkers

Voerman Greve Makelaardij

William Voerman
William Voerman
NVM Makelaar/taxateur
038-4212210
"Goed dat u ons leert kennen. Wij zijn bevlogen makelaars die úw belang voorop stellen. Al meer dan 30 jaar is Voerman Greve een vertrouwd NVM makelaarskantoor, één van de grootste van Zwolle.

Onze ervaring én onze vernieuwende aanpak zorgen voor de beste resultaten, of het nu gaat om de verkoop van uw woning, om het begeleiden bij aankoop, een taxatie of advies."
Ingrid Greve
Ingrid Greve
NVM Makelaar/taxateur
038-4212210
"Ik ben een matchmaker.. soms zie ik bij een huis al direct een koper. Een huis verkopen is een serieuze zaak en een persoonlijke zaak. Het gaat om veel geld, om juridische en bouwtechnische bijzonderheden en het gaat om uw persoonlijke leefwereld.

Voerman Greve heeft een bevlogen en kundig team, onze makelaars kennen de markt als hun broekzak en weten uw woning op waarde te schatten. Maak kennis met onze kennis."
Chantal van Lent
Chantal van Lent
Vastgoedadviseur / Kandidaat Makelaar i.o.
038-4212210
''Achter iedere woning schuilt een bijzonder verhaal en iedere transactie draait om gevoelens en herinneringen. Ik vind het fantastisch om me telkens weer voor de volle 100% in te zetten!Ik ben het eerste aanspreekpunt op kantoor wil onze klanten graag met een goed gevoel te woord staan en verder helpen. Op dit moment werk ik zo'n 11,5 jaar in de makelaardij en ben ik bezig met de opleiding tot Kandidaat Makelaar, dus in de (nabije) toekomst hoop ik u ook buiten ons kantoor tegen te komen. Hopelijk tot ziens!"
Desirée Bakker-van Duren
Desirée Bakker-van Duren
Kandidaat Makelaar
038-4212210
"Het verkopen én kopen van een huis is emotie. Verkopers van een huis hebben daar vaak jaren gewoond, mooie en misschien minder mooie dingen meegemaakt en laten niet alleen een huis achter, maar sluiten een periode af. Als je dit proces goed begeleidt en mensen aan de hand meeneemt en ontzorgt, nemen zij met een gerust hart afscheid van hun huis.Als het huis dan wordt gekocht door mensen, die vol enthousiasme weer een nieuwe fase van hun leven starten, zit je bij de notaris met 2 tevreden partijen. Dát is waarvan ik keer-op-keer weer ontzettend blij word."
Lise Dellen
Lise Dellen
Binnendienst
038-4212210