Onze medewerkers

Voerman Greve Makelaardij

William Voerman
William Voerman
NVM Makelaar/taxateur
038-4212210
"Goed dat u ons leert kennen. Wij zijn bevlogen makelaars die úw belang voorop stellen. Al meer dan 30 jaar is Voerman Greve een vertrouwd NVM makelaarskantoor, één van de grootste van Zwolle.

Onze ervaring én onze vernieuwende aanpak zorgen voor de beste resultaten, of het nu gaat om de verkoop van uw woning, om het begeleiden bij aankoop, een taxatie of advies."
Ingrid Greve
Ingrid Greve
NVM Makelaar/taxateur
038-4212210
"Ik ben een matchmaker.. soms zie ik bij een huis al direct een koper. Een huis verkopen is een serieuze zaak en een persoonlijke zaak. Het gaat om veel geld, om juridische en bouwtechnische bijzonderheden en het gaat om uw persoonlijke leefwereld.

Voerman Greve heeft een bevlogen en kundig team, onze makelaars kennen de markt als hun broekzak en weten uw woning op waarde te schatten. Maak kennis met onze kennis."
Chantal van Lent
Chantal van Lent
Kandidaat-Makelaar KRMT
038-4212210
''Achter iedere woning schuilt een bijzonder verhaal en iedere transactie draait om gevoelens en herinneringen. Al meer dan 13 jaar vind ik het fantastisch om me voor de volle 100% in te zetten! Ik ben afgestudeerd Kandidaat-Makelaar KRMT en tevens het eerste aanspreekpunt op kantoor. Ik wil onze klanten graag met een goed gevoel te woord staan en verder helpen. Ik hoop u snel binnen óf buiten ons kantoor te ontmoeten. Tot ziens!"
Riët Doldersum
Riët Doldersum
Makelaar/taxateur
038-4212210
"Aandacht hebben voor het persoonlijke verhaal van onze opdrachtgevers, dat is wat ik belangrijk en vooral ook heel leuk vind. Daarnaast is mijn achtergrond als interieurontwerper mede bepalend in mijn manier van werken en kan ik u van goede tips voorzien als het gaat om het optimaal presenteren van de woning en adviseren hoe een toekomstige woning uw thuis kan worden".