Een huis goed kunnen verkopen is volgens Voerman Greve makelaardij onlosmakelijk verbonden aan een goede presentatie. Een zeer belangrijk onderdeel daarvan is de fotografie. Om een huis aantrekkelijker te maken voor potentiële kopers kunt u heel wat meer doen dan een bosje bloemen neerzetten en een appeltaart bakken. Investeren in het opknappen en/of stylen van uw huis is zeker bevorderend voor goede verkoopresultaten.

Verschillende onderzoeken tonen aan dat door verkoopstyling huizen sneller en tegen betere prijzen verkocht worden. Een gestyled huis staat gemiddeld de helft korter te koop dan een vergelijkbaar huis dat niet gestyled is. De meeste mensen zoeken tegenwoordig een huis via internet waardoor goede foto’s en de eerste indruk steeds belangrijker zijn geworden.
 
Ruimte, licht en netheid zijn belangrijk, want bijna niemand kan door andermans spullen en achterstallig onderhoud heen kijken. Een huis moet neutraal blijven en zo worden ingericht dat een grote groep mensen het aantrekkelijk vindt. Wij kunnen met onze stylingtips een groot verschil maken!
 
Indien u Voerman Greve makelaardij inschakelt als uw verkopende makelaar geven we u, voorafgaand aan de fotografie, stylingtips en adviezen om uw huis zo goed mogelijk te kunnen presenteren tijdens de fotografie en de bezichtigingen. En dat is, als u het ons vraagt, noodzakelijk voor een succesvolle verkoop!
 

Wilt u meer weten? Belt u ons gerust voor meer informatie.