Met Voerman Greve uw woning beter verkochtEen huis verkopen is een serieuze zaak en een persoonlijke zaak. Het gaat om veel geld, om juridische en bouwtechnische bijzonderheden en het gaat om uw persoonlijke leefwereld. Goed om de verkoop over te laten aan Voerman Greve Makelaardij, een vertrouwd NVM-kantoor. Onze makelaars zijn niet alleen deskundig en ervaren, maar ook heel enthousiast en gedreven.
Ze weten dat ze op ieder onderdeel van het verkoopproces moeten scoren, want alleen dán zorg je voor zekerheden en krijg je de beste opbrengst.

In 5 slimme stappen uw huis verkopen!

 

Stap 1:

Gratis waardebepaling en verkoopadvies

We bespreken uw woonwensen en bekijken uw woning op alle onderdelen. Dankzij onze enorme ervaring en marktkennis krijgt u een perfect advies over de verkoop en de vraagprijs. Bel direct 038-4212210. 

De juiste vraagprijs en het Voerman Greve Verkoopplan bepalen het succes. 

 

Stap 2:

Opstarten van de verkoop

Voerman Greve gaat direct aan de slag met het ontwikkelen van de beste presentatie van uw huis. Dat begint met een “onbetaalbaar” stylingadvies en het maken van slimme teksten en foto’s. Wij laten internet beter voor u werken…met www.funda.nl maar er is méér.. Voerman Greve vertelt u graag over de speciale presentatie-technieken.

Stap 3:

Uw huis in de actieve verkoop

Uw huis staat in de schijnwerpers. Niemand kan er omheen. Er worden brochures en bezichtigingen aangevraagd. Mooi! Onze makelaars weten precies hoe je extra koop-impulsen kunt geven…met inzet van kennis en creativiteit. Wij scheppen duidelijkheid en geven vertrouwen. Voerman Greve weet hoe je van een kijker een koper moet maken.

Stap 4:

Van onderhandeling naar verkoop

Kritisch kijken naar het eerste bod én de voorwaarden…maar tegelijkertijd positief onderhandelen. Zorgen voor continue overleg en voor steekhoudende argumenten richting koper. Op die manier genereren wij de juiste deal en de beste verkoopprijs. Voerman Greve maakt de officiële koopakte.. een vertrouwd idee.

Stap 5:

De levering van uw huis

Is de koopakte getekend, dan houden we de bedenktijd en voorwaarden nauwlettend in de gaten. In de periode tot de feitelijke levering van het huis is Voerman Greve vaak controleur en vraagbaak tegelijk. Want de afhandeling van de verkoop moet foutloos verlopen. Voerman Greve begeleidt u tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris!

 

  

 

William Voerman:
"We zetten graag dat stapje extra... Dat telefoontje naar de notaris was nu net bepalend om de verkoop rond te maken."    

 

 

Ingrid Greve:
"Ik ben een matchmaker.. soms zie ik bij een huis al direct een koper."

 

 

 

 

 

Chantal van Lent: 
''Achter iedere woning schuilt een bijzonder verhaal. Ik vind het fantastisch om me telkens weer voor de volle 100% in te zetten!"     

 

 

 

Riët Doldersum:

"Aandacht hebben voor het persoonlijke verhaal van onze opdrachtgevers, dat is wat ik belangrijk en vooral ook heel leuk vind. Daarnaast is mijn achtergrond als interieurontwerper mede bepalend in mijn manier van werken en kan ik u van goede tips voorzien als het gaat om het optimaal presenteren van de woning en adviseren hoe een toekomstige woning uw thuis kan worden".