Gratis en vrijblijvende waardebepaling

Voerman Greve, de makelaar die weet wat uw huis waard is.


Voerman Greve biedt al jaren de service van een gratis waardebepaling. Onontbeerlijk voor mensen die overwegen om hun huis te verkopen. Heel belangrijk om met een makelaar te praten die zeer ervaren en deskundig is, want u wilt werkelijk weten wat de opbrengst zou kunnen zijn én hoe die gerealiseerd kan worden. Onze makelaars kennen de markt als hun broekzak! Zij vertellen u graag alles over de mogelijkheden van de markt…vrijblijvend.

makelaar01


Zo'n waardebepaling geeft direct een stuk zekerheid! Hoe gaat dat in zijn werk?

Onze makelaar komt bij u langs en bekijkt uw huis. Nee, u hoeft echt niet meteen te gaan boenen. Wij bespreken gewoon uw woonwensen en lopen met u door de woning. Natuurlijk hebben we ons huiswerk gedaan en onderzoek verricht, maar door het “live” bekijken van uw woning kunnen we een juiste inschatting maken. Alle feitelijke eigenschappen komen aan bod, zoals het aantal vierkante meters, de locatie, het onderhoud maar we bespreken ook de mogelijkheden.. úw mogelijkheden.


Meten is weten!


Omdat we NVM-makelaars zijn, weten we precies wat vergelijkbare huizen hebben opgebracht en hoelang ze in de verkoop staan of hebben gestaan. Ook de interieurs van verkochte huizen kunnen we bekijken…waar dan ook. Heel bijzondere of exclusieve objecten hebben voor ons geen geheimen. We kennen de meest actuele marktcijfers en Voerman Greve heeft de beschikking over alle kadastrale,gemeentelijke en juridische gegevens. Maar geen mens en geen woning is hetzelfde. Ons advies is dan ook vooral persoonlijk en gebaseerd op ervaring . Ons voorstel: maak kennis met onze kennis! Vrijblijvend!


makelaar03


Een goede waardebepaling: de 1e stap naar een succesvolle verkoop. Zie ons stappenplan.
Bel direct 038-4212210

LEES DIT ARTIKEL UIT HET BUSINESS-BLAD: “Makelaardij is topsport”